Société Générale de Surveillance, Geneva

The new organization inside a protected building

The new vision for the fitting out of the office Société Générale de Surveillance (SGS), Geneva, started in October 2013. This building is particular, as it is divided in two parts. The main building, which is protected, is from the 19th century while the other building is more contemporary.

The aim of this project was to organize the teams ergonomically and functionally. Various working environments were created for discrete collaboration. You can find closed space within the open spaces which are the POD®, TJCA’s design. Those working squares can be used for small spontaneous meetings, conference calls or simply when concentration is needed.

Plus, this new fitting out project supports an energy saving program and we also made a reduction of the archives volumes.

The fitting out is still ongoing.

Société Générale de Surveillance, GenevaAdmin